Balkan

HOTEL MARICA

Hotel Marica udaljen je na svega par minuta od centra Niša, smešten u mirnom kraju na uzvišenju sa koga se pruža predivan panoramski pogled na grad i okolinu. Nudi terasu i elegantne, klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim pristupom internetu.

3 RESTORANA

Bistro
Nalazi se uz kongresni centar pored bazena. U svojoj ponudi ima veliki izbor hrane i pića.

Nacionalni restoran
Prijatan ambijent. Kapacitet restorana: 60 mesta u sali i 50 mesta u bašti pored bazena.

Fine dining restoran
Ekskluzivni prostor, uz relaksirajući pogled na panoramu grada Niša, originalni dizajn, veliki izbor hrane i pica, učiniće Vaš boravak u hotelu nezaboravnim.

KONGRESNI CENTAR

Potpuno izdvojen prostor od 420 m², napravljen za organizaciju konferencija, simpozijuma, predavanja, promocija, koktela i prijema. Konferencijska sala sa 150 mesta u vidu bioskopskog rasporeda sedišta i 80 mesta u amfiteatarskom rasporedu.

OTVORENI BAZEN

Otvoreni bazen Hotela Marica sa panoramskim pogledom na grad Niš.U sklopu bazena na raspolaganju su usluge bara i restorana.

Bazen je namenjen isključivo gostima hotela.

SOBE

Smeštajne jedinice savremenog dizajna poseduju centralno grejanje i hlađenje, kablovsku TV, radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Sjajan doručak na bazi švedskog stola poslužuje se svakodnevno, a hotelski restoran nudi raznolik, moderan meni.

Lux apartman

hotel-marica-nis-lux-apartman
Naši Deluxe apartmani prostiru se na 36m², nude vam veliku i prostranu sobu s udobnim bračnim krevetom, opremljene su LED televizorima, trosedom, udobnim foteljama, kupatilom sa đakuzi kadom i odvojenim toaletom. Pozicija deluxe apartmana pruža jedinstven panoramski pogled na naš grad.

Porodična soba

Ukoliko putujete sa porodicom i potrebna vam je veća soba s dodatnom prostorijom kako biste znali što vaši mališani rade ili jednostavno želite više prostora i veću sobu, naša Porodična soba je idealan izbor za Vas. Prostire se na 30m2, a obuhvata dve odvojene prostorije povezane vratima, gardarober sa pred prostorom i prostranom panoramskom terasom. Jedna prostorija je opremljena standardnim odvojenim ležajevima, a druga kaučom vrhunske udobnosti. Priuštite sebi udobnost koju zaslužujete i uživajte u idili naše Porodične sobe.

Sobe za osobe sa posebnim potrebama

U ponudi hotela nalaze se i sobe u potpunosti prilagođene osobama sa posebnim potrebama. Sobe su opremljene kao i standardne dvokrevetne sobe sa francuskim ležajem.

Dvokrevetna soba sa francuskim ležajem

hotel-marica-nis-dvokrevetna-soba-sa-francuskim-lezajem
Naše sobe opremljene udobnim francuskim ležajem i televizorom površine 23 m2 nude sve što vam je potrebno za prijatan boravak u našem gradu, bez obzira radi li se o poslovnom ili turističkom putovanju. Otkrijte našu standardnu sobu sa udobnim i komfornim francuskim ležajem i uživajte u kvalitetno prospavanoj noći. Pružaju prekrasan panoramski pogled na grad i mirnu okolinu.

Standardna dvokrevetna soba

hotel-aleksandar-nis-standardna-dvokrevetna-soba-2
Naše klasične sobe opremljene su sa dva odvojena udobna kreveta i televizorom površine 18 m2, nude sve što vam je potrebno za prijatan boravak u našem gradu, bez obzira da li se radi o poslovnom ili turističkom putovanju. Otkrijte našu standardnu sobu sa udobnim i komfornim francuskim ležajem površine 23m² i uživajte u kvalitetno prospavanoj noći. Pružaju prekrasan panoramski pogled na grad i mirnu okolinu.

GALERIJA

Njegoševa 81a, Niš

Tel: +381 18 32 10 323
Tel: +381 18 32 10 316
Tel: +381 18 32 10 317
Tel: +381 18 32 10 318
Fax: +381 18 562 056

info@hotel-marica.com

Leave a Comment