Balkan

HOTEL LOTOS

Hotel Lotos u Nišu – je prijatan hotel koji poseduje 15 spavaćih soba, kapacitet smeštaja 55 osoba. Sve sobe mogu biti iznajmljene za jednu ili dve osobe. U sobama postoji kablovska televizija, bežični internet, klima uređaj, svaka soba ima svoje kupatilo, a cene soba zavise od broja ljudi koji u njima borave. Hotel u Nišu – Garni Lotos.
Hotel Lotos se nalazi u turističkom jezgru Niša, u samom centru grada, smešten na raskrsnici puteva koji vode do četiri najpoznatije turističke atrakcije grada. Glavna pešačka zona i centralni gradski trg su samo par ulica udaljeni od Hotela. U suprotnom smeru, na tri minuta hoda od Hotela, nalaze se najpoznatiji kafići, restorani i klubovi. Ako izlazeći iz Hotela skrenete levo, za deset minuta ćete stići do Niškog keja, stare Niške tvrđave glavne turističke atrakcije.

Blizu Hotela postoji supermarket, nekoliko banaka, menjačnica, pošta i dom zdravlja. U sklopu Hotela nalazi se caffe-poslastičara Lotos idealna za ispijanje prve jutarnje kafe. Gosti Hotela Lotos imaju mogućnost doručka od 200 din. po osobi i 450 din. večeru po osobi. Ako napravite rezervaciju za Hotel, zaista ćete biti samo na korak od svih bitnih delova grada i događaja koje jednostavno morate videti tokom Vašeg boravka u Nišu. Naš predivan grad nudi bezbroj kulturnih događaja, razne muzičke festivale, velelepnu Nišku tvrđavu iz vremena Turaka i mnoga druga mesta, bilo da želite da se zabavljate ili da imate opuštajući odmor.

DELUXE 103

Ova klimatizovana soba nudi led tv sa kablovskim kanalima, obuhvata sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu

DELUXE 104

Ova klimatizovana soba nudi led tv sa kablovskim kanalima, obuhvata sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

DELUXE 105

Ova klimatizovana soba nudi led tv sa kablovskim kanalima, obuhvata sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

 
Vojvode Mišića 113, 18000 Niš, Srbija

 +381 18 565 565
 +381 69 5 323 323
 +381 63 40 17 71
 +381 69 4 565 565

 lotosfamily@gmail.com

Leave a Comment